PAPA GONI

Op zaterdag 2 november Afrikaanse klanken in het Jazzpodium. Ditmaal van de band PaPa GoNi. Hun aanstekelijke muziek en energieke zanger zorgen voor een zeer dansbare avond.

Een gedeelde fascinatie voor de Malinese harp kamale n’goni en voor traditionele Afrikaanse klanken en ritmes bracht de muzikanten van PaPa GoNi samen. Sinds juli 2014 bouwen ze aan een gedegen repertoire. Inmiddels hebben zij hun EP met zes songs en bonustrack uitgebracht. In zijn relatief korte bestaan is PaPa GoNi erin geslaagd een herkenbare muzikale identiteit te creëren; een combinatie van West-Afrikaanse muziek met inspirerende soul-, jazz- en ambient-invloeden.

PaPa GoNi’s Guinese, Surinaamse, Belgische en Nederlandse roots vonden een vruchtbare grond voor open muzikale communicatie. Het is verbazingwekkend om te ontdekken hoe makkelijk de songs je hoofd en hart binnen dringen,je uitnodigen om te dansen en om hun positieve vibes en grooves te delen.

Bezetting: Sander Berkvens – drums, Paulus Kock – bas, Damani Leidsman – lead vocals, Lauriane Ghils – kamale n’goni/percussie/backing vocals, Frank Jonas – gitaar, Tagus Kabine Traore – trompet/vocals, Michiel Moerkerk – kamale n’goni, djembe.

De serie World brengt elke eerste zaterdag van de maand een feestelijke liveband die ‘wereldmuziek’ speelt, variërend van Balkanbeat tot latin en Afrikaans tot reggae.

 

Datum

02 - 03 nov 2019
Verlopen!

Tijd

22:00 - 01:00

Kosten

€9

Locatie

Muziekpodium DJS
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1, 3311 CC – Dordrecht

Organisator

Michiel Moerkerk
Michiel Moerkerk
Telefoon
06 1986 8664
Email
[email protected]
QR code

Plaats een reactie